Avitop.com Tell a Friend
Bookmark
Advertising
F16 takeoff
spacer
AVIATION TOP 100 - www.avitop.com Avitop.com
 Buy Aircraft
 Cool Stuff
 Fighter Gallery
 Interactive F16
 Aviation Forum
 Aviation Top 1000
 N-Number Search
 Aviation Links


Avitop.com Forums
Welcome to Aviation Forum Sign in | Join | Help
Search  

Spørgsmål til optagelsesprøvens fysiske check

 •  12-10-2007, 6:32 AM

  Spørgsmål til optagelsesprøvens fysiske check

  Goddag jeg har lige været inde til optagelsesprøve til flyvevåbnet pilotuddannelse, og vi startede ud med at tage nogle fysiske målinger, og jeg fik desværre målt at mine ben åbenbart var for lange.

  De havde en simulator af at man sad på et flysæde hvor de bedte mig om at tage ryggen helt ind til væggen og benene ind til stolen, jeg prøvede og fik efterfølgende målt "66 cm", ham der skulle måle ville gerne have at vi prøvede en gang til, og han målte 67 cm den her gang, og da alle de fysiske checks var færdige fik jeg at vide at mine ben var for lange til at sidde i flykabinen, i forhold til den model som de åbenbart brugte i hæren, og jeg fik at vide at der ikke kunne blive taget dispensation for det.

  Det var lidt knusense og følte mig ret trist over at mine ben på en eller anden måde satte en stopper for mine prøver til pilot.

  Og jeg ville bare gerne høre om der er nogle der ved om det virkeligt sætter en definitiv stopper for min drøm om at blive uddannet pilot.

  Og sidst vil jeg gerne spørge om det er muligt at få målt det med længden ens ben stikker ud fra sædet, fordi jeg er bange for om jeg har siddet forkert.

  Jeg er stadig lidt overrumplet og føler drømmen om at blive pilot endte på en lidt knusende måde, og irriterende, så hvis posten ikke er helt detaljeret er det derfor.

  Venlig hilsen Henrik
View Complete Thread
Copyright©1998-2004 Avitop
Our Privacy Policy - Aviation
Powered by Community Server, by Telligent Systems